Sussie's Styling TeamSussie

N A G E L T E R A P E U T
& M I C R O P I G M E N T E R I N G

Diplomerad inom micropigmentering / Permanent Make Up. Jag är Internationellt Diplomerad Nagelterapeut. Utbildad på Scratch Nail´s i Stockholm. Har arbetat i branschen sedan -92 . Jag älskar mitt arbete och tycker fortfarande att det är lika roligt. År 2007 öppnade jag min egen salong i Norrköping, "Sussie's Styling Team”.

Med min långa erfarenhet kan jag se direkt vad som passar just dig och vilket material som ska användas. I mitt arbete ställer jag höga krav och vill alltid göra ett perfekt jobb. Viktigt för mig är att bygga en relation med dig som kund, så att ditt självklara val är att komma tillbaka till mig. Jag jobbar bara med kvalitetsprodukter och uppdaterar mig hela tiden med nya material och trender. Allt för att kunna erbjuda dig det bästa. Välkommen in till mig för en konsultation och nya fräscha naglar!

Jag erbjuder också vaxning. Du kan bland aannat göra ben, bikinilinje, armar, rygg, överläpp mm. Se mer på Prislistan.

 

 

 

 Sandra

F R I S Ö R

Jag har arbetat som färdig-utbildad frisör sedan 2007. 2008 tog jag stolt emot mitt gesällbrev. Jag älskar mitt jobb, träffa nya människor, inspirera och förvandla. Inget jobb är för stort eller för litet. Med jämna mellanrum åker jag på Kurser/visningar/mässor för att alltid vara uppdaterad på de senaste trenderna och för att samla ny inspiration.

Varje höst blir det en trip till London på en av europas största frisörmässor. Har även deltagit på Toni & Guys advanced cut & colour kurs i Stockholm. Allt för att utvecklas maximalt. Om du så bara vill putsa på din frisyr eller vill ha en total make over har jag idéer! Som sagt. Inget är för stort eller för litet. Hoppas vi ses.

 

 

 

 

 

 

 

 


Rosina

F R I S Ö R & M A K E U P A R T I S T

Våren -98 fick jag mitt efterlängtade gesällbrev. Det var Dagen då jag fick börja utöva mitt "kall" på riktigt. Mitt jobb är "jag", att skapa, låta kreativitet och inspirationen flöda o ge människor ett leende är det bästa jag vet! Jag älskar att få göra helheten;ny frisyr o färg, plocka fram dig under "allt hår" ;) Jag får en "kick" av lite galna jobb o fria händer.

Uppsättningar till fest, bal eller brud är något av det jag brinner för. Sedan hösten 2011 kan jag även stoltsera med att vara diplomerad make up artist, och därmed även få skapa med andra typer av färg o form :) Något som visat sig vara ännu en passion i mitt liv! Tjej, kille, ung som gammal... Oavsett vem du är eller vad du önskar, ligger mitt fokus på att alltid göra mitt bästa o att ta fram det allra bästa hos just dig. Varmt välkommen önskar jag just dig!